tijd voor avontuur / kids powerrr event schiedam - tono

zaterdag 2 oktober 13:00 - 16:00 uur
Sweelincksingel 7, 3122 AL Schiedam

welke activiteiten kun je verwachten:

Een inloopactiviteit op zaterdag 2 oktober van 13:00 tot 16:00 uur. Ga het avontuur aan en ga kratklimmen: hoe hoog kan jij komen op een stapel kratten? Zet een nieuw record bij de bungyrun of probeer je skills met pijl en boog. Even uitrusten? Rooster zelf heerlijke marshallows boven een kampvuur en maak daarna een figuur met lucifers… die je natuurlijk zelf aansteekt! Iets rustigers proberen? Knoop je eigen armbandje in de kleuren die jij mooi vind, probeer zelf een suikerspin te draaien of ga blikgooien in het groot.

Kratklimmen

Boogschieten

Kampvuur

Bungyrun

Armband knopen

suikerspin

...en meer

waar is het?

Hoe zamel ik zoveel mogelijk geld in voor het goede doel?


Als je je aanmeldt voor ‘Tijd voor Avontuur’ kun je direct online een sponsorformulier downloaden. Met dit formulier kun je familie, buren en vrienden vragen om jou te sponsoren per punt. Op de dag zelf krijg je een scorekaart. Op deze kaart worden al je verdiende punten (jaguar pootafdrukken) bijgehouden. 

aanmelden


Wil jij meedoen? Leuk! Meld je aan via www.scoutingtono.nl/kidspowerrrevent of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..